Friday, 29 March 2024, 14:14

Αθήνα: 24°C

    ΚΟΥΖΙΝΑ

    Δοκιμάστε νόστιμες, εύκολες και γρήγορες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που σας προτείνουν οι σεφ από επιλεγμένα γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια από κάθε μεριά της Ελλάδας.

    Κυκλαδίτικη ρεβυθάδα

    Κυκλαδίτικη ρεβυθάδα

    Μία συνταγή του Group Chef του εστιατορίου Metaxy mas Tavern.

    Group Chef
    Εστιατόριο Metaxy mas TavernGroup Chef
    Το ηφαιστειώδες έδαφος της εμβληματικής Σαντορίνης προίκισε το νησί με τοπικά προϊόντα, τα οποία φημίζονται για την έντονη γεύση τους. Ένα από αυτά είναι και τα ρεβύθια. Η Κυκλαδίτικη Ρεβυθάδα μαγειρεύεται εύκολα και γρήγορα.

    Υλικά

    • 500γρ ρεβύθια 
    • 2 L νερό 
    • 3 κρεμμύδια ξερά
    • Άνηθο
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
    Εκτέλεση

    Μουλιάζουμε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε τα ρεβύθια, νερό και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε σιγανή φωτιά για περίπου 2,5 ώρες. Προς το τέλος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, άνηθο και μια κούπα extra παρθένο ελαιόλαδο  και ανακατεύουμε για 5' λεπτά μέχρι να χυλώσει. Μπορείτε να το σερβίρετε με καπνιστό ψάρι της αρεσκείας σας. Καλή απόλαυση...

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

    Αναζήτηση

    Αποθήκευση
    Cookies user preferences
    Χρησιμοποιούμε cookies βασισμένα στο νόμιμο συμφέρον και τη συγκατάθεσή σας για να διασφαλίσουμε την ορθή χρήση του δικτυακού μας τόπου. Με την απόρριψη τους η σελίδα μπορεί να μην αποκρίνεται όπως πρέπει.
    Αποδοχή όλων
    Απόρριψη όλων
    Περισσότερα
    Marketing
    Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
    Facebook
    Αποδοχή
    Απόρριψη
    DoubleClick/Google Marketing
    Αποδοχή
    Απόρριψη
    Analytics
    Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
    Snowplow
    Αποδοχή
    Απόρριψη
    Google Analytics
    Αποδοχή
    Απόρριψη
    Cookies
    SpCookie
    Αποδοχή
    Απόρριψη