Διαδικτυακή ημερίδα για τον γαστρονομικό τουρισμό πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, με αφορμή τα αποτελέσματα της διαβούλευσης από την Ομάδα Έργου του Υπουργείου Τουρισμού για τον Γαστρονομικό Τουρισμό, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε διαδικτυακή ημερίδα την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10.00-13.30 στο κανάλι YouTube του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα της ημερίδας με τίτλο «O Γαστρονομικός ορίζοντας της Θεσσαλονίκης: Αναδυόμενες τάσεις και προοπτικές» είναι το εξής:
Ώρα: 10:00 Χαιρετισμοί:
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα
Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη
Ομιλητές:
Ώρα:10:20 Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Συντονίστρια της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ. Τουρισμού. αμπελουργός, οινοποιός, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
Ώρα:10:40 Χαρίτα Βλάχου, διδάσκουσα «Γαστρονομικός Τουρισμός-Αγροδιατροφή» στο ΠΜΣ «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» του ΑΠΘ
Ώρα:11:00 Ντίνα Νικολάου, μέλος της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ. Τουρισμού, σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίων εξωτερικού, ambassador της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό
Ώρα:11:20 Δημήτρης Τασιούλας σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου «THRIA», chef ambassador του Thessaloniki Food Festival
Ώρα:11:40 Διάλειμμα
Ώρα:11:50 Σύλβια Κουμεντάκη, συμβουλευτική και διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων & παραγωγή gourmet προϊόντων της εταιρείας «Chef Stories».
Ώρα:12:10 Δημήτρης Λαζαρίδης Ιδιοκτήτης των βραβευμένων εταιρειών «Lazaridis.gr» & «Reputation.gr» Marketing Strategist in gastronomy & hospitality marketing
Ώρα:12:30 Pr. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής του Bournemouth University ειδικός στις βιομηχανίες τουρισμού, αναψυχής και φιλοξενίας
Ώρα: 13.00 Ερωτήσεις
Ώρα: 13.30 Λήξη
Συντονισμός: Λίλιαν Σαμαρά, Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival/Τμήμα Τουρισμού Δ.Θ
Για δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.
Ειδικότερα, με αφορμή τα αποτελέσματα της διαβούλευσης από την Ομάδα Έργου του Υπουργείου Τουρισμού για τον Γαστρονομικό Τουρισμό, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε διαδικτυακή ημερίδα την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10.00-13.30 στο κανάλι YouTube του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα της ημερίδας με τίτλο «O Γαστρονομικός ορίζοντας της Θεσσαλονίκης: Αναδυόμενες τάσεις και προοπτικές» είναι το εξής:
Ώρα: 10:00 Χαιρετισμοί:
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα
Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη
Ομιλητές:
Ώρα:10:20 Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Συντονίστρια της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ. Τουρισμού. αμπελουργός, οινοποιός, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
Ώρα:10:40 Χαρίτα Βλάχου, διδάσκουσα «Γαστρονομικός Τουρισμός-Αγροδιατροφή» στο ΠΜΣ «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» του ΑΠΘ
Ώρα:11:00 Ντίνα Νικολάου, μέλος της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ. Τουρισμού, σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίων εξωτερικού, ambassador της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό
Ώρα:11:20 Δημήτρης Τασιούλας σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου «THRIA», chef ambassador του Thessaloniki Food Festival
Ώρα:11:40 Διάλειμμα
Ώρα:11:50 Σύλβια Κουμεντάκη, συμβουλευτική και διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων & παραγωγή gourmet προϊόντων της εταιρείας «Chef Stories».
Ώρα:12:10 Δημήτρης Λαζαρίδης Ιδιοκτήτης των βραβευμένων εταιρειών «Lazaridis.gr» & «Reputation.gr» Marketing Strategist in gastronomy & hospitality marketing
Ώρα:12:30 Pr. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής του Bournemouth University ειδικός στις βιομηχανίες τουρισμού, αναψυχής και φιλοξενίας
Ώρα: 13.00 Ερωτήσεις
Ώρα: 13.30 Λήξη
Συντονισμός: Λίλιαν Σαμαρά, Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival/Τμήμα Τουρισμού Δ.Θ
Για δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.