Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

«Μαθαίνω για την πόλη μου» την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Την προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου ,στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθαίνω για την πόλη μου», που οργανώνει το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με το Σπήλαιο Περάματος, θα πραγματοποιηθεί την επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, τα Οχυρά Μπιζανίου και το Σπήλαιο Περάματος. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά διαδρομή του προγράμματος των δωρεάν ξεναγήσεων.  

Την ευκαιρία να απολαύσουν ορισμένες περιηγήσεις χαλαρωτικής ψυχαγωγίας σε ορισμένα από τα σημαντικότερα μνημεία και μουσεία της περιοχής θα έχουν οι συμμετέχοντες.

Ακόμη, μπορούν να γνωρίσουν, με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών, άγνωστες, ενδιαφέρουσες πτυχές για τη δράση προσώπων και αποφάσεων που επηρέασαν την εξέλιξη της ιστορίας. Τέλος, έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την καθημερινότητα και τις συνήθειες των ντόπιων χωρίς ,όμως, κουραστικές διηγήσεις ή εξαντλητικές λεπτομέρειες και ημερομηνίες. Θα βιώσουν τον περίπατο-ξενάγηση σαν μία μικρή εκδρομή αναψυχής.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, θα γίνει ο τέταρτος ψυχαγωγικός περίπατος-ξενάγηση, στην Εβραϊκή Συναγωγή, το Δημοτικό Μουσείο, το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Αργυροτεχνίας και το Σπήλαιο Περάματος.

Ενέργειες για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Μαθαίνω για την πόλη μου»

  • Οι ξεναγήσεις διεξάγονται Κυριακή, διαρκούν περίπου 3-3.30 ώρες και η εκκίνηση των περιπάτων γίνεται από συγκεκριμένα σημεία ανάλογα με τη διαδρομή και με συνοδεία ξεναγού.
  • Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα επιβαρύνονται μόνο με το κόστος των 2 ευρώ για την είσοδο στο σπήλαιο Περάματος, όπου η ξενάγηση γίνεται από υπεύθυνο του σπηλαίου.
  • Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας
  • Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η ξενάγηση-περίπατος στους εξωτερικούς χώρους δε θα γίνεται.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη της τρέχουσας εβδομάδας πριν την κάθε διαδρομή.
  • Ανώτερος αριθμός συμμετοχής για κάθε ξενάγηση είναι 30 άτομα (με 10 άτομα επιλαχόντες).
  • Η κάθε αίτηση μπορεί να περιλαμβάνει έως δύο (2) άτομα.
  • Οι αιτήσεις για συμμετοχή υποβάλλονται καθημερινά ηλεκτρονικά μέσω ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του δήμου http://www.travelioannina.com ή αυτοπροσώπως, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής, Μουλαϊμίδη 10, στα Γιάννενα.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό: 26510 37017

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση