Τα καλοκαιρινά λαχανικά και λαχανευόμενα (αυτοφυή) της Mεσογείου είναι μυρωδάτα και γευστικά, με μεγάλη ποικιλία, τρώγονται το ίδιο ευχάριστα ωμά ή μαγειρεμένα, δίνοντας χρώμα και έξτρα γεύση στα φαγητά και τις σαλάτες μας. Μιλάμε για την ιστορία, την υψηλή διατροφική τους αξία, άλλα και για τα μυστικά της καλλιέργειας τους, το έδαφος και τον μικρόκοσμο που φιλοξενεί ο κήπος μας.
Προτείνεται η χρήση εντομοαπωθητικού, καπέλου και αντηλιακού.
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γεωπόνος MSc
Σάββατο 12/05 | 11.00-14.00
ΠΕΥΚΩΝΑΣ
Σάββατο 02/06 | 17.00-20.00
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
Ελεύθερη είσοδος, έως 30 συμμετοχές με σειρά προτεραιότητας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30’ νωρίτερα
Προτείνεται η χρήση εντομοαπωθητικού, καπέλου και αντηλιακού.
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γεωπόνος MSc
Σάββατο 12/05 | 11.00-14.00
ΠΕΥΚΩΝΑΣ
Σάββατο 02/06 | 17.00-20.00
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
Ελεύθερη είσοδος, έως 30 συμμετοχές με σειρά προτεραιότητας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30’ νωρίτερα