Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Φεστιβάλ Yachting στη Μαρίνα Αλίμου

Με πολύ ενδιαφέρον η ανταπόκριση των υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων στην παροχή Αιγίδων για το Φεστιβάλ Yachting – Θαλάσσιου Τουρισμού που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος - ΣΙΤΕΣΑΠ και την Εταιρεία MACT MEDIA, που ασχολείται με την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και την διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων.

Εκτός από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Τουρισμού, την αιγίδα τους έχουν ήδη παράσχει:

• Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού
• Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος – ΚΕΔΕ
• Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος
• Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών - ΟΑΕΝ
• FEDHATTA – Συνομοσπονδία των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων
• Ελληνικός Σύνδεσμος Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών - ΕΣΜΕΘ
• Δήμος Αλίμου

Συνεχώς αναφέρονται και άλλοι φορείς που στηρίζουν την διοργάνωση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ YACHTING – ΓΙΟΡΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που τόσοι φορείς μας κάνουν την τιμή να θέσουν αυτή την μοναδική για το τουριστικό σκάφος εκδήλωση κάτω από την Αιγίδα τους», δήλωσε η Πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ Κα Ελένη Βρυώνη, «γιατί έτσι αποδεικνύεται και η σημασία που έχει αυτή η μορφή τουρισμού στην γενικότερη ανάπτυξη της «βαριάς βιομηχανίας» στη χώρα μας».

Η Οργανώτρια Εταιρεία της Εκδήλωσης, MACT MEDIA καταγράφει καθημερινά νέους εκθέτες τόσο στα χερσαία περίπτερα, όσο και στα παρουσιαζόμενα σκάφη, που θα ελλιμενιστούν για να μπορούν να τα επισκέπτονται όσοι
έρθουν σε αυτή την Εκδήλωση, που είναι ανοικτή στο κοινό και θα έχει καθημερινά πολλές δράσεις και δραστηριότητες με ένα Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων και Παρουσιάσεων, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν θετικά ανταποκριθεί στην προσπάθειά μας, και προσβλέπουμε σε μία μοναδικά διαφορετική παρουσίαση του γιώτινγκ και στο ευρύ κοινό, που πρέπει να του δείξουμε ότι η μορφή αυτή των διακοπών είναι οικονομικά προσεγγίσιμη» ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Γιώτινγκ, κ. Πάρις Λουτριώτης.

Στις τέσσερεις ημέρες της Εκδήλωσης αναμένονται όχι μόνο Έλληνες αλλά και ξένοι επισκέπτες, κοινό, πελάτες και επαγγελματίες.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση