Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Πρώτο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Ερμιονίδας

‘Ένα νέο, ενδιαφέρον Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά στην περιοχή της Ερμιονίδας και αναμένεται να συναρπάσει κατοίκους και επισκέπτες.

Πρόκειται για το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου και έχει ως στόχο να προάγει τον αθλητικό τουρισμό, με έμφαση στο ιδιαίτερο άθλημα της αναρρίχησης.

Εξάλλου, η αναρρίχηση είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μορφές αθλητικού τουρισμού παγκοσμίως, προσφέροντας αειφόρα ανάπτυξη και βιώσιμες πρακτικές.

Επίσης, το άθλημα της αναρρίχησης έχει ενταχθεί στα Ολυμπιακά Αθλήματα και τα αναρριχητικά πεδία γίνονται όλο και ισχυρότερος πόλος έλξης για τους αθλητές.

Τα αναρριχητικά πεδία της Ερμιονίδας, μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική αναρριχητική εμπειρία στους επισκέπτες του φεστιβάλ, ενώ οι παράλληλες προγραμματισμένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γιορτής για τους συμμετέχοντες.

Σημειώνεται ότι η δράση συνδιοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ερμιονίδας, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & προβολής του Δήμου Ερμιονίδας, τον ΕΟΣ Τρίπολης και την Ermionida Climbing Team.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση