Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προγραμματίζει τη διοργάνωση γαστρονομικής εκδήλωσης στις 25 Μαΐου στην Αθήνα και θα επιμεληθεί η γνωστή chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσκληθούν περί τους 50 διαμορφωτές γνώμης (δημοσιογράφοι γαστρονομίας, food bloggers, δημοσιογράφοι του travel καθώς και του life style, εμπορικοί αντιπρόσωποι, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών κλπ.) σε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Λέσβου τα οποία θα αναδειχθούν μέσα από την μαγειρική της γνωστής chef.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, για τα αποστάγματα του ούζου και το κρασί από την κριτικό εστιατορίων και δημοσιογράφο γαστρονομίας Θάλεια Τσιχλάκη. Το συνολικό κόστος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης θα ανέλθει έως του ποσού των 12.400 ευρώ.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσκληθούν περί τους 50 διαμορφωτές γνώμης (δημοσιογράφοι γαστρονομίας, food bloggers, δημοσιογράφοι του travel καθώς και του life style, εμπορικοί αντιπρόσωποι, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών κλπ.) σε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Λέσβου τα οποία θα αναδειχθούν μέσα από την μαγειρική της γνωστής chef.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, για τα αποστάγματα του ούζου και το κρασί από την κριτικό εστιατορίων και δημοσιογράφο γαστρονομίας Θάλεια Τσιχλάκη. Το συνολικό κόστος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης θα ανέλθει έως του ποσού των 12.400 ευρώ.