Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, Conde Nast Traveller παρουσιάζει τη λίστα με τους 21 κορυφαίους προορισμούς για το 2021.
«Το 2020 ήταν μία χρονιά που ο κόσμος πήρε μια βαθιά ανάσα και το ταξίδι έπρεπε να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του. Λόγω του κολοσσιαίου κλονισμού από την πανδημία, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα ταξιδεύουμε πιο προσεκτικά από εδώ και πέρα… Κι ενώ ο τρόπος που ταξιδεύουμε μπορεί να αλλάξει, αυτό που θέλουμε από τις πολύτιμες διακοπές μας είναι και θα παραμείνει πάντα το ίδιο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο σχετικό της άρθρο – αφιέρωμα η δημοσιογράφος Lizzie Pook.
Στη λίστα περιλαμβάνεται η πολυδιάστατη εμπειρία των διακοπών στην Κρήτη, με ειδική αναφορά στα Χανιά και τις ομορφιές τους (δείτε ΕΔΩ όλο το σχετικό άρθρο – αφιέρωμα).
«Πέραν από το παλιό λιμάνι και τα δαιδαλώδη λιθόστρωτα σοκάκια του, τα Χανιά υπερτερούν σημαντικά σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό», επισημαίνει η δημοσιογράφος.
«Από τα απλά παραθαλάσσια καφέ μέχρι τα εκλεκτά κρητικά πιάτα, αυτή η πόλη, στη βορειοδυτική ακτή του ελληνικού νησιού, παρουσιάζει μια επιλεγμένη αλλά γρήγορα επεκτεινόμενη σκηνή που δελεάζει τους ειδικούς».
Εκτός από τα προτεινόμενα καταλύματα σε Χαλέπα, Ελαφονήσι και παλιό λιμάνι, το περιοδικό κάνει ειδικές αναφορές σε πιάτα και εστιατόρια από την Παλιά Πόλη έως και τα Ταμπακαριά και από το γραφικό Σφηνάρι έως τη φημισμένη Μηλιά στην περιοχή της Κισάμου.
«Το 2020 ήταν μία χρονιά που ο κόσμος πήρε μια βαθιά ανάσα και το ταξίδι έπρεπε να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του. Λόγω του κολοσσιαίου κλονισμού από την πανδημία, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα ταξιδεύουμε πιο προσεκτικά από εδώ και πέρα… Κι ενώ ο τρόπος που ταξιδεύουμε μπορεί να αλλάξει, αυτό που θέλουμε από τις πολύτιμες διακοπές μας είναι και θα παραμείνει πάντα το ίδιο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο σχετικό της άρθρο – αφιέρωμα η δημοσιογράφος Lizzie Pook.
Στη λίστα περιλαμβάνεται η πολυδιάστατη εμπειρία των διακοπών στην Κρήτη, με ειδική αναφορά στα Χανιά και τις ομορφιές τους (δείτε ΕΔΩ όλο το σχετικό άρθρο – αφιέρωμα).
«Πέραν από το παλιό λιμάνι και τα δαιδαλώδη λιθόστρωτα σοκάκια του, τα Χανιά υπερτερούν σημαντικά σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό», επισημαίνει η δημοσιογράφος.
«Από τα απλά παραθαλάσσια καφέ μέχρι τα εκλεκτά κρητικά πιάτα, αυτή η πόλη, στη βορειοδυτική ακτή του ελληνικού νησιού, παρουσιάζει μια επιλεγμένη αλλά γρήγορα επεκτεινόμενη σκηνή που δελεάζει τους ειδικούς».
Εκτός από τα προτεινόμενα καταλύματα σε Χαλέπα, Ελαφονήσι και παλιό λιμάνι, το περιοδικό κάνει ειδικές αναφορές σε πιάτα και εστιατόρια από την Παλιά Πόλη έως και τα Ταμπακαριά και από το γραφικό Σφηνάρι έως τη φημισμένη Μηλιά στην περιοχή της Κισάμου.