Στο ορεινό χωριό Πυλί της Κω, ο Καλύμνιος Chef Δημήτρης Κουλλιάς δημιούργησε το γαστρονομικό εργαστήρι FOX.
Στο εργαστήρι γαστρονομίας FOX, προσκεκλημένοι του Δημήτρη Κουλλιά θα είναι διάσημοι Έλληνες και ξένοι σεφ, δημοσιογράφοι γευσιγνωσίας, και απόφοιτοι σχολών γαστρονομίας που έχουν αριστεύσει, με σκοπό την έρευνα, την επίδειξη συνταγών βασισμένων πάνω σε παλιά και νέα υλικά της φύσης, φυτά και βότανα της Δωδεκανησιακής γης και γαστρονομικούς θησαυρούς του Αιγαίου πελάγους, προσελκύοντας έτσι, ένα πρωτόγνωρο είδος επισκεπτών στην Κω, όπου ο ίδιος ζει.
Ενδιαφέρον για το ερευνητικό εργαστήρι γαστρονομίας, έδειξε ήδη ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος θα έχει συνάντηση με το Δημήτρη Κουλλιά, για να συζητήσουν για τη νέα, καινοτόμο τουριστική προοπτική που ανοίγεται για την Κω, παράλληλα με την αύξηση του επιπέδου γαστρονομίας στο νησί.
Οι σεφ, θα επιδίδονται στην εξέλιξη παλαιών και την έρευνα νέων, εποχιακών γεύσεων, αλλά και στην ανακάλυψη και αξιοποίηση νέων υλικών της ελληνικής φύσης.
Τα πιάτα, θα σερβίρονται και θα δοκιμάζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε τραπέζι για λίγους, αλλά εξειδικευμένους στη μαγειρική τέχνη.
Στο εργαστήρι γαστρονομίας FOX, προσκεκλημένοι του Δημήτρη Κουλλιά θα είναι διάσημοι Έλληνες και ξένοι σεφ, δημοσιογράφοι γευσιγνωσίας, και απόφοιτοι σχολών γαστρονομίας που έχουν αριστεύσει, με σκοπό την έρευνα, την επίδειξη συνταγών βασισμένων πάνω σε παλιά και νέα υλικά της φύσης, φυτά και βότανα της Δωδεκανησιακής γης και γαστρονομικούς θησαυρούς του Αιγαίου πελάγους, προσελκύοντας έτσι, ένα πρωτόγνωρο είδος επισκεπτών στην Κω, όπου ο ίδιος ζει.
Ενδιαφέρον για το ερευνητικό εργαστήρι γαστρονομίας, έδειξε ήδη ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος θα έχει συνάντηση με το Δημήτρη Κουλλιά, για να συζητήσουν για τη νέα, καινοτόμο τουριστική προοπτική που ανοίγεται για την Κω, παράλληλα με την αύξηση του επιπέδου γαστρονομίας στο νησί.
Οι σεφ, θα επιδίδονται στην εξέλιξη παλαιών και την έρευνα νέων, εποχιακών γεύσεων, αλλά και στην ανακάλυψη και αξιοποίηση νέων υλικών της ελληνικής φύσης.
Τα πιάτα, θα σερβίρονται και θα δοκιμάζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε τραπέζι για λίγους, αλλά εξειδικευμένους στη μαγειρική τέχνη.