Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στις 20 και 21 Ιουλίου στο Λονδίνο, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του έγκριτου και δημοφιλούς National Geographic Traveler, θα λάβει μέρος ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προωθώντας την κουζίνα της πόλης στο Βρετανικό κοινό.
Δεδομένου ότι η γαστρονομία έχει εξέχουσα θέση στους στρατηγικούς πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης, θα παρουσιάσει ένα από τα master classes της ελληνικής μαγειρικής που επιμελήθηκε το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου- Ιρλανδίας για το National Geographic Food Festival και ο Θεσσαλονικιός chef και καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης με τις γαστρονομικές του εκπλήξεις, είναι αυτός που θα «συστήσει» στους χιλιάδες Βρετανούς επισκέπτες την «Θεσσαλονίκη των γεύσεων».
Ο Θεσσαλονικιός chef και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν «το μενού του Αριστοτέλη» , προωθώντας ταυτόχρονα τον γαστρονομικό τουρισμό της πόλης και τις δημοφιλείς περιοχές της Χαλκιδικής.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεγάλες Βρετανικές τουριστικές επιχειρήσεις και εθνικοί οργανισμοί τουρισμού, όπως ο τουριστικός οργανισμός της Ουγγαρίας της Ιταλίας, της Τυνησίας, της Ταϋλάνδης κ.α. ενώ έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρουν μέρος οι διεθνούς φήμης chefs Raymond Blanc, John Torode και Gennaro Contaldo ως βασικοί ομιλητές στα workshops που θα πραγματοποιηθούν.
Δεδομένου ότι η γαστρονομία έχει εξέχουσα θέση στους στρατηγικούς πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης, θα παρουσιάσει ένα από τα master classes της ελληνικής μαγειρικής που επιμελήθηκε το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου- Ιρλανδίας για το National Geographic Food Festival και ο Θεσσαλονικιός chef και καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης με τις γαστρονομικές του εκπλήξεις, είναι αυτός που θα «συστήσει» στους χιλιάδες Βρετανούς επισκέπτες την «Θεσσαλονίκη των γεύσεων».
Ο Θεσσαλονικιός chef και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν «το μενού του Αριστοτέλη» , προωθώντας ταυτόχρονα τον γαστρονομικό τουρισμό της πόλης και τις δημοφιλείς περιοχές της Χαλκιδικής.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεγάλες Βρετανικές τουριστικές επιχειρήσεις και εθνικοί οργανισμοί τουρισμού, όπως ο τουριστικός οργανισμός της Ουγγαρίας της Ιταλίας, της Τυνησίας, της Ταϋλάνδης κ.α. ενώ έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρουν μέρος οι διεθνούς φήμης chefs Raymond Blanc, John Torode και Gennaro Contaldo ως βασικοί ομιλητές στα workshops που θα πραγματοποιηθούν.