Τη φετινή τουριστική περίοδο το ξενοδοχείο Minois Village Boutique Suites & Spa στην Πάρο υποδέχτηκε ανανεωμένο και αναβαθμισμένο. Ύστερα από τη διαδικασία πιστοποίησης της TÜV Austria, το Minois Village λειτουργεί από την έναρξη της σεζόν ως ξενοδοχείο πέντε αστέρων.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο ήσυχο σημείο του Παρασπόρου, σε μικρή απόσταση από την Παροικιά, και απαρτίζεται συνολικά από 44 σουίτες και δύο βίλες. Στο πλαίσιο ανακαινίσεων δημιουργήθηκαν μεταξύ άλλων και οι νέες ρομαντικές Eros Suites με ιδιωτική πισίνα. Το design όλων των χώρων του ξενοδοχείου συμπεριλαμβανομένου του boutique spa υπογράφει η Κυκλαδίτισσα διακοσμήτρια κα Ελένη Ψάλτη.
Ο παριανός χαρακτήρας είναι ιδιαίτερα εμφανής στο γαστρονομικό εστιατόριο «Αυλή». Παραδοσιακά εδέσματα της Πάρου, όπως το σαλατούρι και η γούνα αλλά και τα εκλεκτά τοπικά τυριά κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουζίνα του σεφ κ. Χάρη Λιούβα, ο οποίος πρεσβεύει μια δημιουργική και σύγχρονη εκδοχή της κυκλαδίτικης κουζίνας. Στο μενού της «Αυλής» συνδυάζονται αμιγώς παραδοσιακές παρασκευές, όπως το σιγομαγειρεμένο κατσικάκι στη γάστρα με πιάτα που έχουν έντονο το στοιχείο του μοντερνισμού, όπως το signature ζυμαρικό μπαβέτε με ταρτάρ γαρίδας. Περίοπτη θέση στη λίστα κρασιών έχουν οι κορυφαίες ετικέτες του παριανού αμπελώνα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο ήσυχο σημείο του Παρασπόρου, σε μικρή απόσταση από την Παροικιά, και απαρτίζεται συνολικά από 44 σουίτες και δύο βίλες. Στο πλαίσιο ανακαινίσεων δημιουργήθηκαν μεταξύ άλλων και οι νέες ρομαντικές Eros Suites με ιδιωτική πισίνα. Το design όλων των χώρων του ξενοδοχείου συμπεριλαμβανομένου του boutique spa υπογράφει η Κυκλαδίτισσα διακοσμήτρια κα Ελένη Ψάλτη.
Ο παριανός χαρακτήρας είναι ιδιαίτερα εμφανής στο γαστρονομικό εστιατόριο «Αυλή». Παραδοσιακά εδέσματα της Πάρου, όπως το σαλατούρι και η γούνα αλλά και τα εκλεκτά τοπικά τυριά κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουζίνα του σεφ κ. Χάρη Λιούβα, ο οποίος πρεσβεύει μια δημιουργική και σύγχρονη εκδοχή της κυκλαδίτικης κουζίνας. Στο μενού της «Αυλής» συνδυάζονται αμιγώς παραδοσιακές παρασκευές, όπως το σιγομαγειρεμένο κατσικάκι στη γάστρα με πιάτα που έχουν έντονο το στοιχείο του μοντερνισμού, όπως το signature ζυμαρικό μπαβέτε με ταρτάρ γαρίδας. Περίοπτη θέση στη λίστα κρασιών έχουν οι κορυφαίες ετικέτες του παριανού αμπελώνα.