Νέα

Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα σημαντικότερα θέματα, που άπτονται του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού!

Συνεχής διάκριση για την Ιόλη Μυτιληναίου!

Συνεχίζονται οι μεγάλες διεθνείς επιτυχίες και το 2023 για την Ιόλη Μυτιληναίου.

Η Ελληνίδα αμαζόνα πήρε μέρος το τριήμερο 2-4 Μαρτίου στον πρώτο διεθνή αγώνα 5* για φέτος της κορυφαίας σειράς Global Champions Tour στη μακρινή Ντόχα του Κατάρ.

Εκεί η 25χρονη αμαζόνα συμμετείχε στις 4 Μαρτίου μαζί με τον 12χρονο Levis de Muze στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.60μ. και με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 35,51“ στο μπαράζ κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα στην ελίτ της ιππασίας, που περιλάμβανε 11 από τους TOP 20 αθλητές του κόσμου. Συνολικά πήραν μέρος στο αγώνισμα 39 ιππείς, ενώ νικητής ήταν ο Γερμανός Philipp Weishaupt με τον Just de Gentle με άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο 34,37“ στο μπαράζ.

Ακόμη η Ιόλη μαζί με τον L’artiste de Toxandra κατάφερε στις 3 Μαρτίου σε αγώνισμα ύψους 1.55μ. ταχύτητας να κερδίσει την 1η θέση με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 66,79“ απέναντι στον ίδιο συναγωνισμό.

Επόμενος σταθμός για την Ιόλη, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 119 της Παγκόσμιας Κατάταξης Longines Ranking των αθλητών και αναμένεται να ανέβει σημαντικά μετά από αυτές τις επιτυχίες, είναι ο αγώνας της ίδιας σειράς Global Champions Tour στο Παρίσι σε δύο εβδομάδες, 17-19 Μαρτίου.

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση