Σινεμά

Ενημερωθείτε για τις ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους

Η γεύση της αγάπης

Σύνοψη

Ποια είναι η πραγματική γεύση της αγάπης; Τι διαχωρίζει την τεχνητή νοημοσύνη από την ανθρώπινη φύση; Ο Φάνης Μουρατίδης και η Φιόνα Γεωργιάδη πρωταγωνιστούν στην ταινία «Η γεύση της αγάπης» που έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 21:50, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

Υπόθεση

Ο Άρης, ένας μοναχικός άντρας 48 χρόνων, ζει με μια νεαρή όμορφη κοπέλα που προβλέπει και εκπληρώνει κάθε του επιθυμία χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα, μιας και η ίδια είναι ρομπότ και το έτος είναι το 2038. Η ELLi έχει τέλεια ανθρώπινη μορφή, ενώ διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του Άρη στο Cloud, λειτουργώντας ως η ιδανική προσωπική βοηθός. Μέχρι που το λειτουργικό της σύστημα αναβαθμίζεται με τεχνητά συναισθήματα και νιώθοντας πλέον παραμελημένη, απαιτεί να μάθει «τι είναι η αγάπη».

Ο Άρης την αποπαίρνει λέγοντάς της πως η αγάπη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο, αλλά όταν αυτή του παρουσιάζει μια σοκολάτα Lacta από το πουθενά και του ζητά να της περιγράψει την γεύση της, μιας και η ίδια δεν μπορεί να φάει, ο Άρης ενδίδει και αρχίζει να της διηγείται μια ιστορία που ξεκινά 20 χρόνια πριν, στην Αθήνα του 2018…

Συντελεστές

Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Άκης Πολύζος
Story: Πάνος Σαμπράκος
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Art Director: Ράνια Γερογιάννη
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Καραμάνης
Μουσική: Βαγγέλης Τούντας
Παίζουν: Φάνης Μουρατίδης, Δημήτρης Κίτσος, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φιόνα Γεωργιάδη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Έλενα Χαρμπίλα, Νατάσα Εξηνταβελώνη.
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form

Αναζήτηση